Om navnet

Tisturion blev dannet i 2002, og navnet er dannet på baggrund af to historier.

Den første er bogen om Tistu, drengen med de grønne fingre. Tistu indskriver sig i samme genre som “Den lille prins” – eventyr for børn med en livsvisdom, som voksne også kan få noget ud af. Tistu bliver født ind i en fin familie, hvor faderen ejer en våbenfabrik. Igennem sin opvækst stiller Tistu en række spørgsmål til tilværelsen, og da han på et tidspunkt opdager, at han har grønne fingre – kan få planter til at vokse alle steder og gøre folk glade, så ender det med, at han berører sin fars våben, og gør dem ubrugelige.

Historien fortæller noget om værdier, hvilket alle organisationer også må arbejde med.

Den sidste del af navnet: “rion” er taget fra stjernebilledet “Orion”, og skal symbolisere, at en organisation altid må have en ledestjerne eller en mening.

Frants Christensen

Uddannet Cand. rer. soc. og bifag i Samfundsfag. har arbejdet i Rigsrevisionen, Årslev Kommune, Svendborg Sygehus/Center for klinisk Service, Nordborg Kommune, Institut for Serviceudvikling samt Institut for Marketing og Management ved Syddansk Universitet.

Mobil: +45 25 70 07 52
E-mail: fc@tisturion.dk

Jørgen Rossini

Seniorkonsulent.… er uddannet Cand. Scient. og HD(O). Er tilknyttet som seniorkonsulent i Impulse Consulting, Como, Italia, har arbejdet som chefkonsulent i KMD og Københavns Kommune og er beskikket censor ved de erhvervsøkonomiske uddannelser. Har undervist på bl.a. CBS og Forsvarsakademiet.
Har skrevet Eksamensbogen sammen med Frants, udgivet i sommeren 2021, og vi er i gang med et nyt bogprojekt.
Jørgen er især beskæftiget med forlagsaktiviteter samt kvalitetssikring og EU projekter.

Mobil: +39 3494 5353 99
E-mail: jorgenrossi9@gmail.com